Workshops

Wij nemen u graag mee tijdens een drie á vier uur durende kookworkshop en gaan op reis langs verschillende authentieke smaken, kruiden , specerijen en ingrediënten. U wordt verrast met een stukje historie vanuit de geschiedenis van de VOC en informatie over verschillende landen en culturen die de kruiden en specerijen in hun gebruik hebben, waaronder de Indische, Creoolse, Spaanse (lekkere Tapas) en Italiaanse keuken.

We brengen u op een toegankelijke wijze bij hoe u de specerijen en kruiden kan toepassen in een heerlijk gerecht, wat na afloop gezamenlijk genuttigd wordt.

Bent u single, kom dan gezellig met uw vrienden en of familie of zakenrelaties op een ontspannende wijze koken en leren. Leer een professionele kookplanning maken en kooktechnieken onder de knie krijgen, het gaat u allemaal lukken zodat U een ongekende indruk kunt achterlaten.

Kookworkshops bij Rowdy's Catering zijn een beleving op zich. U gaat samen met een gepassioneerde kok aan de slag die u de handige skills bij brengt op gebied van koken en plannen en waarbij u een gezellige middag of avond beleeft.

Er valt genoeg te kiezen waar uw voorkeur naar uit. Of het nu gaat om een menu te koken en samen te stellen of paella en spaanse tapas maken, luxe hapjes of Indische risolles, we maken er een onvergetelijk event van!